9321 Farád, Győri utca 18.

Bemutatkozás

Panziónk Észak-nyugat Magyarországon, az osztrák határhoz közel, a 85-ös főút mellett, Győr és Sopron között található Farádon. A község nevének eredete a Rábaköz északi, a Hanság mocsaraival határos helyzetére utal: itt volt ugyanis a földművelésre alkalmas vidék vége (fara), amitől északra a mocsárvilág következett.

Panziónk nevét a magyar ősvallás, a hun-magyar áldozati és fejedelmi konyha legalapvetőbb értékeinek egyikéről, az „Áldosról” kapta, amely ősi magyar áldozati étel. Alapanyagainak szimbolikája az 5 alapelem harmóniáját tükrözi. Nevéhez jelképes érzelmi értékek, emlékek, ízek, illatok kötődnek.

Borkóstolók alkalmával ill. a szállóvendégek igényei esetén lehetőség nyílik az étel megismerésére és megkóstolására. A reggeli étkezésen felül modern melegítőkonyhás rendszerünk segítségével főételt is biztosítunk.

16 egy illetve kétágyas, pótágyazható szobából álló kényelmes szobával várjuk kedves vendégeinket. A szobákban kábeltelevízió, hűtőszekrény, igényes fürdőszoba található. A panzió területén telefon és vezeték nélküli internet szolgáltatás is elérhető. A parkolás az udvarban biztosított. Sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket különféle wellness szolgáltatásaink várják.

A horgásztóra és a kerti parkra néző wellness teremben ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence áll vendégeink rendelkezésére. A testmozgás után felüdülni vágyóknak vagy a megfáradt utazóknak nagyszerű kikapcsolódást jelent a 6 személyes aromaterápiával ellátott pezsgőfürdő és a fényterápiás infraszauna. A wellness teremhez tartozik egy kényelmes nyári terasz. 

A wellness panzió vendégeinek kedvezményes kerékpár kölcsönözésre is van lehetőségük, hogy a környéket egy kerékpártúra során megcsodálják. Farád és Csorna között kiépített kerékpárúton közlekedhetnek, így a városba pár perc alatt át lehet tekerni kerékpárral.

Panziónk Szép kártya elfogadóhely: K&H, OTP, MKB,  (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely)