Telefon: +36 96/535-000 | +36 30/990-9532
Cím: 9321 Farád, Győri utca 18. Térkép:

A panzió története

Panziónk nevét a magyar ősvallás, a hun-magyar áldozati és fejedelmi konyha legalapvetőbb értékeinek egyikéről, az „Áldosról” kapta, amely ősi magyar áldozati étel. Alapanyagainak szimbolikája az 5 alapelem harmóniáját tükrözi. Nevéhez jelképes érzelmi értékek, emlékek, ízek, illatok kötődnek.
Borkóstolók alkalmával ill. a szállóvendégek igényei esetén lehetőség nyílik az étel megismerésére és megkóstolására. Ételeinket a panzió szimbólumát viselő kézzel készített cserépedényekben szolgáljuk fel, amely a helyszínen megvásárolható. A reggeli étkezésen felül modern melegítőkonyhás rendszerünk segítségével az étlapunkon található bármely főétel megrendelhető.

Panziónk nevét a magyar ősvallás, a hun-magyar áldozati és fejedelmi konyha legalapvetőbb értékeinek egyikéről, az „Áldosról” kapta, amely ősi magyar áldozati étel.

Panziónk Észak-nyugat Magyarországon, az osztrák határhoz közel, a 85-ös főút mellett, Győr és Sopron között található Farádon. A község nevének eredete a Rábaköz északi, a Hanság mocsaraival határos helyzetére utal: itt volt ugyanis a földművelésre alkalmas vidék vége (fara), amitől északra a mocsárvilág következett.


19 egy illetve kétágyas, pótágyazható szobából álló kényelmes, ízléses apartmannal várjuk kedves vendégeinket. A szobákban kábeltelevízió, hűtőszekrény, minibár, igényes fürdőszoba található. A panzió területén telefon és vezeték nélküli internet szolgáltatás is elérhető. Sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket különféle wellness szolgáltatásaink várják.
A horgásztóra és a kerti parkra néző wellness teremben ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence áll vendégeink rendelkezésére. A testmozgás után felüdülni vágyóknak vagy a megfáradt utazóknak nagyszerű kikapcsolódást jelent a 6 személyes aromaterápiával ellátott pezsgőfürdő és a fényterápiás infraszauna. A wellness teremhez tartozik egy kényelmes nyári terasz. Bejelentkezésre a masszázsteremben kézi masszázs, kéz- és lábápolás szolgáltatásunk is igénybe vehető. A wellness panzió vendégeinek kedvezményes kerékpár kölcsönözésre is van lehetőségük, hogy a környéket egy kerékpártúra során megcsodálják. Farád és Csorna között kiépített kerékpárúton közlekedhetnek, így a városba pár perc alatt át lehet tekerni kerékpárral.

 

Foglalja le szállását

Küldje el előzetes szobafoglalását, tájékozódjon akcióinkról, friss híreinkről.
foglalas

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünre