9321 Farád, Győri utca 18.

Panzió fejlesztése a Németh Win KFT-nél

A Kedvezményezett neve: NÉMETH Win Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: Panzió fejlesztése a NÉMETH Win KFT.-nél

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00641 

A szerződött támogatás összege: 34 232 804 Ft, azaz harmincnégymillió-kétszázharminckétezer-nyolcszáznégy forint., 

A támogatás mértéke (%-ban): 70 % 

 A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása

A pályázó NémethWin Kft. tulajdonában és üzemeltetésében található Farádon, a Győri u. 18. szám alatt az Áldos Panzió, mely jelen projekt megvalósítási helyszíne. A 2006. óta üzemelő szálláshely Észak- nyugat-Magyarországon, a Rábaköz szívében várja vendégeit. 

A fejlesztés a következőket tartalmazza: Szeretnénk a panzió általános minőségét, a szobák kényelmét növelni. Ezért sor került ágyak, matracok cseréjére, televíziók beüzemelésére, szobák klimatizálásra. Az egész panzió belső festését elvégeztük, valamint korábban konditeremként funkcionáló helységből 2 szoba került kialakításra.

A beruházás másik nagy szelete a panzió szolgáltatásainak javítása és bővítése. Elvégeztük a meglévő wellness részlegünk felújítását, és bővítettük a szolgáltatásainkat sóházzal, finn szaunával, kültéri medencékkel és játszótérrel.

A projekt következő része a telekhatáron belüli infrastruktúra fejlesztés, melynek keretében térkövezésre került a panzió udvara, valamint egy faszerkezetű kocsi beállót építtettünk. Az infrastruktúra fejlesztéshez sorolható a kültéri wellness egységek áram és vízellátásának biztosítása.

A beruházás célcsoportja a pihenni és kikapcsolódni vágyók, és a családok. Panziónk a térség turisztikai attrakcióira épülve nyújt hátteret, minőségi szállást a kulturális, egészség-, valamint gasztro turizmusnak is, emellett kiemelt célcsoport az aktív turizmus kedvelői, akikre tekintettel turisztikai csomagokat hoztunk létre lovas-, illetve horgászturizmusra épülve. A Fertő-Hanság Nemzeti Park közelsége miatt számítunk a természetjárókra is.

. A teljes beruházás összege: 49 543 839 Ft.