Telefon: +36 96/535-000 | +36 30/990-9532
Cím: 9321 Farád, Győri utca 18. Térkép:
Programlehetőségek

Programlehetőségek

Horgásztó a horgászat szerelmeseinek

A panzió mögött elhelyezkedő horgásztó nagyszerű lehetőséget nyújt a pihenésre, kikapcsolódásra gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A tó körül kellemes, árnyas park, napozóterasz, kiépített kerti főzőhely, hűsítő italok és frissen csapolt sör várják a horgászat iránt érdeklődőket. A panzió szállóvendégei a horgászatot napijegy váltásával vehetik igénybe. A tóban jelentős a pontyállomány, kisebb mennyiségben süllő, kárász is megtalálható.

Hétvégeken horgászversenyek szervezésére kerülhet sor, melyeken családokat, felnőtteket egyaránt szeretettel látunk.

Lovaglás sétakocsikázás

Településünkön a lovaglás, kocsikázás nagy hagyományokkal rendelkezik. Jelenleg három lovas-klub működik, nívós fogathajtó versenyek kerülnek rendszeresen megrendezésre.
Panziónktól 500 m-re lévő lovardában lehetőség van a lovassport űzésére. Bejelentkezés után lovaglás, gyermekek részére póni lovaglás lehetséges. Feledhetetlen élményt nyújt továbbá a 3 km-re található Fertő-Hanság Nemzeti Parkban tett sétakocsikázás, kerékpár túra. Testközelből csodálhatják meg a Nemzeti Park szépségeit,a Kanálison található Hód-várat, az itt élő növény- és állatvilágot természetes környezetükben fedezhetik fel a túra résztvevői.


 

Foglalja le szállását

Küldje el előzetes szobafoglalását, tájékozódjon akcióinkról, friss híreinkről.
foglalas

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünre